79 Dagar

79 dagar kvar, sedan bär det av! Om 79 dagar så står vi där på arlanda, säkert lite ledsna och vemodiga men framförallt förväntansfulla och pirriga. Som nu fast 1000000 gånger värre. 79 dagar känns ibland som en evighet, men nu ska jag ha jobb-maraton i ett par veckor, sedan är det ju redan mitten på augusti och då är det ju bara två månader kvar. Och tänk bara på hur fort det går - jag menar Hallåå, är det någon mer än jag som insett att det är Juli en dag till i år? Herregud, lite jobbigt också att allt går så snabbt. Vad ska jag göra med mitt liv?-ångest. Det är banne mig ganska precis 4 år sedan jag först träffade Christoffer också. Då var jag fortfarande ung och oförstörd, 18 år och söt som sjutton ;)

Det är jag inte längre, jag är ju 21 och åldern börjar ta ut sin rätt. Haha, vad fint jag rimmar. I lördags var jag ut i alla fall, och det gick bra ändå. Först så fick jag och Christoffer mat hos Jonas och Annika i Granloholm, Claes fick också vara med och lilleborsan till Jonas fick också mat. Hursomhellst, Jonas skulle kunna få jobba som kock hos mig när jag blir rik. Marinerad fläskfilé i ugnen och potatiskrocketter. Och bea förstås, hur gott som hellst var det! Sedan hämtade Linda mig för vi hade redan hunnit planera utgång. Så då var vi några stycken som satt hemma hos henne före och sedan gick vi ner på stan. Först på stadshuset där vi satt och softade och drack drinkar ett tag och sedan till Oscar´s. Efter ett tag bestämde jag och Linda oss dock för att gå på Espan, haha, andra gången för mig och det är alltid en upplevelse. Sedan gick vi tillbaka till stadshuset och avslutade kvällen där. Vi dansade en massa och hade hur roligt som hellst! Mycket: Vad hände egentligen? :) Ojojoj, vi har då aldrig tråkigt vi i alla fall.

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig och läsa lite,  lär väl måsta gå upp innan det blir ljust (Det är nästan skill det med tanke på att jag bor i norrland och det är sommar) om man tänker på mitt tempo på morgonen.Och jag måste tvätta håret också.





RSS 2.0