Hemvändare

Igår kväll så bestämde jag mig för att följa med Patrik till Ånges camping på hemvändardag! Haha, man kan tro att jag skämtar nu, men icke. :) Vi hade faktiskt riktigt trevligt (det fanns ju öl) men det var sjukt mkt mygg! Jag som aldrig blir myggbiten blev skitirriterad och har dessutom flera myggbett idag. Sjukt jobbigt. Men jag såg några kända ansikten i alla fall, bla Simon min kära kusin och ett par gamla klasskompisar.

Idag så har jag varit i stan igen och shoppat. Jag har köpt födelsedagspresent till Felicia - jättesnygga kläder (ja, jag är lite avundsjuk) och en hel del presenter till mig själv. ;) Förstås, för att jag är VÄRD! Jag har köpt två fina somriga klänningar från VILA. På Gina Tricot REA-fyndade jag en blå kofta, en blå tröja och en vit body. Sedan har jag handlat ännu mer underkläder också.

Nu sömn. Imorgon blir det födelsedagsfirande och tårta hos min kära lilla Felicia som fyller 9 år och innan dess ska jag och mammsen ta en långprommis för det blev aldrig någon idag. Annars har vi varit ute och promenerat varje dag sedan jag kom hem. Eller igår var jag ute och sprang en sväng istället innan jag snyggade mig inför skogsfesten men annars har vi varit med om mycket spännande prommisar med mystiska män i skogen och felparkerade bilar och sådant. Nästan lika spännande som när jag är ute och powerwalkar på Rhodos, på vägen till Ixia möter jag alltid några blottare och annat löst folk. Haha, tur att man är härdad.

Natti!

Semester

Åhh vad härligt med semester. Jag skulle nog kunna vänja mid vid det. ;) Fast jag saknar Rhodos lite också. Landade i Trondheim i söndags och på vägen hem stannade vi i Brunflo och hälsade på min kusin Daniel och hans familj. Jag fick också chansen att träffa hans bebis för allra första gången. Han heter Anton, precis som min systers barn, och var nästan lika söt som orginalet! :) Sjukt söt unge alltså.

Just nu ligger mamma och Anton i poolen med Felicia. Jag har fått nog av poolbadande för dagen tror jag. Har nyss ätit lite mat ute på altanen. Förut idag bjöds det på nybakade bullar ute i solen, Felicia och Pilla hade bakat i morse inför Fillans födelsedag på måndag. Igår var jag i Sundsvall och klippte mig och färgade håret och har hunnit umgås med min andra syster, Ulrika, och hennes familj. Både Rasmus och Signe tycker fortfarande om mig tror jag. Speciellt Signe. Jag hann också träffa Linda och Clara och hänga lite med dem. Shoppat lite har jag också hunnit med. Nästan bara underkläder. Misstänker att jag hinner med lite mer shopping innan jag åker tillbaka hem till Rhodos igen. ;)

Nu ska jag gå ut och njuta lite av svensk sommar, min första på två år, gäller att passa på!


Glad Midsommar

Dagen har jag firat med att sova jättemycket. Vara lite bakis. Och den rätta midsommarstämningen fixade jag tillsammans med Sarah när vi sjöng klassiska midsommarsånger på kontoret när vi packade välkomstmaterial. Jag skulle egentligen ha firat med att köra en speciell midsommarutflykt till Ladiko där vi skulle få mat, musik och dans kring stången. Men eftersom inga gäster ville anmäla sig blev den inställd.

Imorgon har jag en agentvisning på förmiddagen så ikväll firar jag bara med lite sömn och jag tänkte faktiskt slå på stort och se en film också. Eller, kanske inte en hel, men jag tänkte börja se en i alla fall.

Det har blivit något fel på mitt tangentbord. Bokstaven h fungerar inte alls bra. Tyyypiskt. Måste nog endast skriva ord som inte omfattas av just den bokstaven. (Innehåller hade ett h så det gick bort.)

Godnatt, och - Glad Midsommar!

Skakis

Jag är alldeles skakis nu! För någon dag sedan så pratade jag och Sanna om hissen på hotellet där vi bor. Jag bor på femte våningen och med tanke på att jag nästan alltid har en tung jobbväska att släpa på, plus högklackade skor så tar jag oftast hissen. Och när vi sist tog hissen tillsammans berättade Sanna att hon nästan aldrig gör det längre eftersom hon haft en återkommande dröm om just denna hiss. Hon har många, många gånger drömt att den rasar.

Ikväll är det invigning av resturangen, Friends, som hör till hotellet och de flesta av oss tittade förbi. Även jag, Sarah och Dunja, även om vi inte egentligen var så sugna utan ganska trötta. Men vi stannade i alla fall ca en timme. Sedan bestämde vi oss för att gå hem, och tar då hissen upp. Och vad tror ni händer? - Vi kommer självklart inte långt förrän hissen rasar! Vi blev ganska rädda allihopa och kanske speciellt jag som kom att tänka på Sannas dröm. Så jag beordrade alla att sitta ner ifall den skulle rasa mer. Nåväl, vi blev räddade ganska snart i alla fall - med hjälp av en mobiltelefon, för på grund av musiken och alla förfriskade människor så var det självklart ingen som hörde larmet.

Tack Christina för att du kom till vår undsättning! Om det inte vore för dig så skulle vi nog ha suttit där än.


Njutning

Ligger nere på Friends. Bakom mig sitter Mikaela och Sanna och pratar lite och knappar på sina datorer. De flesta är ute ikväll, men efter att jag var ute tre kvällar i rad förra veckan och sedan har arbetat monstermycket så kändes det inte som min kväll ikväll. Dessutom ska jag jobba ganska tidigt imorgon.

Om bara en och en halv vecka åker jag hem till Sverige på semester igen. Tessan åkte i söndags och jag åker samma söndag som hon kommer tillbaka. Kommer att bli konstigt att inte träffa henne på en hel månad! Hon är ju min lilla extrafamilj. :) Men det ska bli roligt att komma hem och träffa den vanliga familjen. Som kanske inte är så vanlig, haha. Sedan när jag kommer tillbaka hit igen så djöjer det bara några veckor innan hela den famijen kommer på besök! Jag har mycket att se fram emot med andra ord, vilket faktiskt egentligen inte ens behövs här på Rhodos eftersom jag njuter av varje stund.



Eller, jag kanske inte njuter av exakt varje stund.


RSS 2.0