Gran Canaria & Vad händer sedan?

Förra veckan hade jag en telefonintervju med en tjej på Manpower. Intervjun var delvis på engelska och i slutet av samtalet blev jag inbjuden till en rekryteringsdag i Stockholm bestående av intervjuer och övningar. I fredags var det dags. Klockan 03.30 ringde klockan och jag steg upp och gjorde mig i ordning innan jag tog en taxi ner till Sundsvalls central. 05.10 skulle tåget gå och jag satte mig på min plats (i första klass!) nervösare än någonsin.

Dagen startade med att vi skulle presentera oss på engelska under två minuter, därefter hade vi gruppövningar och sedan en till muntlig presentation/säljövning, fast denna gång på svenska. Därefter fick vi 10 stycken som var där en presentation av företaget och efter det följde intervjuer. Vi fick information innan intevjun om att vi skulle gå därifrån med ett klart besked. Så nervositeten kom tillbaka med en ny kraft!

Bra måste det ha gått i alla fall, för om en månad åker jag på en reseledarutbildning till Gran Canaria på två veckor och om det går bra så flyttar jag till varmare breddgrader ungefär en vecka efter att jag kommer hem därifrån. Vart vet jag inte ens. Det känns spännande, pirrigt, skrämmande och sjuuuukt kul på samma gång! Lite liknande som när jag lämnade in min avskedsansökan till ComHem i lördags, haha :) Fast det var faktiskt ganska vemodigt ändå. Och det är det ju att tänka sig att man ska flytta till ett helt annat land bort från alla nära och kära och vara borta åtminstone sex månader till att börja med också, men den här chansen tänker jag inte missa. Det kommer säkert att kännas lite eländigt emellanåt, men jag tror också att det kommer att kännas helt underbart en stor del av tiden! :)

Igår var jag och mina systrar och kollade på Magnus Betnér i tonhallen. Men han friade aldrig. Rolig var han dock :) Efteråt drack vi ett par öl på Svenssons och hetsåt en snackstallrik tillsammans. Inte med Magnus Betnér alltså, utan bara vi Bergströmsisters. Vi kanske startar ett band en dag, man vet aldrig... Vi har ju redan namnet.

RSS 2.0