De ska göra en film om mig - Gudmodern

Måndag igen. Härligt, nya tag allihopa!

Äsch, jag är inte ett så stort fan av måndagar som man kan tro. Mer förtjust i helger, även om jag inte varit så mycket förtjust i dem heller på sista tiden eftersom jag jobbade de två sista innan den som precis passerade så fort att jag nästan inte hann märka att den var här. Men den var trevlig, förutom bråket med Pucko-C som överskyggade den. Men nu är vi vänner igen. Om vi ändå inte vore så tjuriga. (Läs han ;)) Vi har verkligen sjukt olika tankesätt och personligheter.

Jag har i alla fall varit i Gullgård med min familj i helgen, ätit surströmming och myst. Ika frågade om jag ville vara gudmor till lilla Signe. Så ni kan ju tänka er vilken stolt moster jag är nu :) Dessutom har hon god smak jäntungen. I går morse när jag fortfarande låg och sov så kom mamma in med Signe och lade henne bredvid mig i sängen, typ världens bästa och gulligaste väckning. Hon låg ett litet tag och sedan lyfte mamma upp henne igen och tänkte ta med henne, då började hon gallskrika! Haha, så mamma fick lägga tillbaka henne och då tystnade hon tvärt. Gullunge.

Och förövrigt så är det inte ens två månader kvar innan vi åker! Weeehaaaa! I tidsdags var jag och AnnaMia hos min morbror Rudolf och fikade och fick en massa tips. + att vi fick mat hemma hos mammsen o pappsen och tog med oss Felicia på lite bad i Backestjärn! Vi tjuvåkte vattenrutschkanan två gånger eftersom det inte fanns någon där som ville ta våra pengar. Schyyyy....


Working Class Hero

Fy vad trött jag är! Jobbat och slitit hela helgen. Och hela veckan innan. Och förra helgen. Jag var iof ledig i Torsdags, då var jag och Felicia på Backestjärn och badade och åkte en helt galen vattenrutshkana och hade det bra. Vi åt glass och simmade och hade en perfekt sommardag och åkte hem i samma sekund som det började spöregna. :) Fjantiga mormor hade iof redan åkt för att kolla efter oss trots att jag sa att jag tänkte lämna mobilen i bilen, för där, i Gullgård, bara några kilometer bort hade det regnat nästan sedan vi åkte. Lite flyt ska man ju ha (i dubbel bemärkelse) ;)

Jag är faktiskt ledig på tidsdag också, men då ska jag ändå upp tidigt och plågas - Jag ska till fränsta och få lite fler sprutor och vaccinationer innan resan. AnnaMia ska också följa med och efteråt ska vi åka till min härliga morbror Rudolf, eftersom han har varit otroligt mycket i Thailand och har hur mycket tips och spännande historier som hellst därifrån. Vi kommer att veta allt om praktiska saker som bra och billiga boenden och äventyr och fantastiska upplevelser när vi kommer därifrån. Det kommer att bli jättetrevligt!

Jag måste bara berätta om karusellturen i fredags också! Jag och Linda och henns kompis Jessica var ner på Drakbåtsfestivalen en sväng och åt och tog en öl i tältet vid ån. Sedan tänkte vi att vi skulle åka karusell, så vi styrde våra steg mot "Virvelvinden". Vi löste biljetten och satte oss i en röd korg (eller vad det nu heter). Han som snurrade "korgarna" tog våra biljetter och spände fast stångden så att vi skulle sitta fast ordentligt. Och där satt vi, förväntansfulla som barn på julafton. Och så började det snurra..... Sedan snurrade och snurrade och snurrade det. Jag har väl aldrig varit med om att en karusell har körts så länge. Och normalt blir man ju lycklig när man får åka länge, men den här gången hann det gå för långt. Tillslut stannade den och vi snubblade av, alldeles yra och vimmelkantiga. Sedan var vi så illamånde att vi avslutade kvällen ganska kvickt och jag är fortfarande åksjuk tror jag ... Och jag som brukar kunna åka hur mycket karusell som hellst. Men det är väl blott ett minne från lyckliga ungdomsdagar nu antar jag. :)

Nej, nu måste jag äta något innan jag svälter ihjäl och sedan ska jag gå och lägga mig!

RSS 2.0