Tango, tango!

Jahapp, då var jag nästan ensam kvar.

Flera av resebolagen har gemensam SOS International-genomgång ikväll på ett av Vings hotell, men jag jobbade till åtta (den tid det startade) och eftersom vi bara var så erfarna guider (;)) kvar på jobbet behövde jag, Minna och Marianne inte åka. Ganska skönt, fick veta det precis när vi höll på att packa ihop oss och bege oss ut till en taxi. Misstänker att det inte hänt så mycket sedan jag hade samma genomgång förra året. Det enda jag känner "neeeeej" inför var att jag låtit Tessan lämna kvar servicetelefonen hos mig så att jag kunde ha den när mötet började ifall den skulle ringa och jag ändå skulle komma senare. Pyttsan, det blev minnsan lite längre än så - Men det bjuder jag så gärna på! :)

Så nu har jag smällt i mig lite "middag" - färska jorgubbar! Och läst lite i min bok. Köpte en bok när jag var hemma som jag tyckte att jag kände igen men jag kunde inte komma på om jag läst den eller ej. Men det hade jag. Fast det gör inte så mycket för den är värsta bra faktiskt. "Där regnbågen slutar". (Cecilia Ahern) Samma författare som debuterade med "Ps. I love you", vilken jag tror att ni alla känner till, och den är ju som bekant också asbra.

Nu kom Tessan in och tog servicetelefonen iaf, men det ringde precis när jag skulle överlämna den så jag fick ta ett samtal iaf. Kanske hon får bjuda mig på en Mythos för besväret nästa vecka när vi är lediga samma dag! :)

Jag måste också berätta om det absolut roligaste som hänt idag. Jag och Minna hade lunch och bestämde oss för att gå till "I love Sallad" för att äta. (Dock inte sallad men soppa eftersom de inte har det så länge till eftersom det snart blir för varmt.) När vi närmar oss vårt mål ser jag att det sitter ett par därinne, en rödhårig kvinna och en man. Men det var inte det som var så spektakulärt - det var framförallt vad damen i fråga hade på sig! Det är det absolut värsta jag sett i hela mitt liv! Hon hade en kort tröja. Sedan hade hon ett par minimala shorts, där fettet hängde ut ovanför. Pricken över i är att hon har ett par vit-gråa, urtvättade stringtrosor, som sett sina bästa dagar, på sig som sticker upp en 2,5 dm på vardera höften och ovanför rumpan! Väldigt läckert! När jag får syn på detta armbågar jag Minna och väser något, eftersom jag är så chockad av uppenbarelsen att jag tillfälligt tappat andan. När vi väl har kommit in på resturangen tar jag hennes uppmärksamhet igen och viskar "jag tar detta på svenska, det är det värsta jag sett...hahah" varpå Minna armbågar mig i sidan! "Sscchh, jag berättar senare.." Ohh! Gissa om jag var förväntansfull!

När vi ätit upp vår kycklingsoppa, druckit ur vårt sodavatten och kommit 20 meter från resturangen på väg mot kringlan för att få oss en mugg takeaway-kaffe berättar hon äntligen. Damen i fråga är EN KÄND, FINSK, TANGOSÅNGERSKA!!!!! Inte nog med det så ska hon uppträda på "Elli" på söndag och vi har hennes poster hängandes i fönstret till vårt servicecenter! Hahahahaha, detta kan vara det roligaste på länge. Om jag hade vetat detta kanske jag hade smugit upp min mobil och tagit en bild - man hade kanska kunnat tjäna en femma eller två. Hahah ;)

Världens bästa ö

Tillbaka på Rhodos. Vi har till och med gäster. Jag skulle ju ta emot alla guider också hade jag tänkt istället kom jag nästan sist? Fast Tessan kom inte förrän dagen efter mig, hon kom utan bagage men det dök också upp nästa dag! Så hon fick låna trosor och klänning av mig så länge - här delar vi som systrar.

Hur som, tom gästerna började komma innan mig! Och saker börjar hända. Samma dag som Tessan kom hade Faces, vårt stammisställe, öppning så vi var där och tog oss en öl efter vår "teammiddag" på Alexandra. Igår tog Tessan och jag med oss vår nya danska guide online-pige Elisabeth som kommer direkt från Blue Academy, till Felicia på lite italienskt och ett glas vin. (Förutom Tessan som hade servicetelefonen.) Ikväll var vi inbjudna på Petit Palais så ja, förutom att jag varit runtbjuden på olika resturanger sedan jag kom tillbaka så har jag framförallt börjat jobba!

Det är hittills jättekul att sitta på guide online, speciellt idag när det hände lite saker eftersom vi hade ankomst igår! Jag börjar känna mig mer bekväm med systemen och börjar till och med klara av att använda rätt hälsningsfras. ;) Haha. Så det är bara fint att vara tillbaka med andra ord!

Jag vill också passa på att pusha lite för Rhodos - det är väldens bästa ö så kom igen allihopa och hälsa på i sommar!

Puss


RSS 2.0