Bokat!

Nu är det bokat! Jag och AnnaMia åker till Thailand 17 Oktober och (förhoppningsvis) många äventyr senare åker vi hem igen den 15 December. Det är så spännande och pirrigt så jag nästan inte kan sitta still!
- Vi är öppna för tips också, vi vill ju inte missa något som vi absolut hade velat göra där nere :)

Midsommar i fredags, snacka om drama. Jag var hos min syster tillsammas med mammsen innan 22. Det är så det går till! Ehum. Men jag fick i alla fall bada tunna. Dock tror jag att det blir cola light för mig hädanefter. För Christoffer också förresten.

Vi avslutar med en efterlysning: Har någon sett mina solglasögon som är gigaaantiska med rosa innuti så snälla säg till. Jag saknar dem så det gör ont, jag är så mycket bättre mitt moviestar-jag med dem. Det borde finnas någonstans i Torpshammar om inte någon snäll människa har tagit dem med sig för att återlämna dem till mig. Det vore nästan för bra för att vara sant! :)
(Det skulle kunna vara någon som inte tänkte återlämna dem också för det var  visst någon/(ra?) som inte kunde skilja på ditt och mitt där - Ta med er egen öl ffs)

Peace out

Not so good

Nu har jag varit duktig! Kokat bulgur och stekt kycklingfilé så att jag får någon lunch i morgon. Det blir det och avokado för avokado is the shit. Något som jag däremot inte är så duktig på är att blogga. Mitt liv är väl helt enkelt inte så intressant, och händer det väl något spännande så vill jag ju liksom inte dela med mig till världen om det. Herregud, vem som hellst kan ju läsa och ni vet väl alla vad det finns för galningar på nätet!!
:)

Men jag får kanske köra en klassiker - Myta! Haha. Poppis har jag hört ;)

Jag har fått en till bäbis sedan sist. Hon ska heta Signe och är min kära syster Ika´s senaste tillskott :) Hon kom den 22/5 och blir sötare och sötare för var dag som går. Och hon är så liiiiten och alldeles, alldeles underbar. För nu har jag ju liksom vant mig vid Anton, som också är det sötaste och charmigaste man kan se, och har det största, tandlösaste, gulligaste leendet någonsin. Han kom ju redan i februari så han har ju hunnit växa på sig lite och blivit en helt riktig människa (fast fortfarande i miniatyrformat). I lördags döptes han och jag är stolt gudmor, eller fadder som det heter nuförtiden. Tack Pilla för förtroendet, jag lovar att leda honom rätt i livet, hehe :)

Nu ska jag snart sova, jag är så trött nuförtiden så jag måste samla mina krafter, måste upp vid 5 i morgon, hualigen! Omänskligt! Också brukar jag lyckas ta på mig kläder ut och in och sådär och det blir så jobbigt att vända och förklara...

Nattis!

(Förresten i morgon bokar nog jag och min AnnaMia resa, so niiice)









RSS 2.0