Ledigt

Idag är jag ledig, det är inte så tokigt det. Förutom att jag alltid planerar att göra jättemycket när jag är ledig. Och det slutar alltid med att jag är lika ineffektiv som vanligt. Idag tänkte jag träna, gå på banken, åka på stan och reklamera ett par skor, städa, tvätta osv osv. Men hittills har jag inte åtstadkommit något, ska försöka hinna på banken också ska jag åka hem till mamma och tvätta eftersom jag inte har någon tvättid. Typiskt mig. Hinner inte träna heller eftersom jag kommer att vara i Gullgård när de tänkbara passen hålls. Återigen, Tyyypiskt.

Jag och AnnaMia har planerat för våran resa idag, söker nog inga jobb innan vi åker. Jag gör det istället, det är nu eller aldrig liksom! Men jag är ju så sjukt dålig på att spara pengar. Orka liksom, det finns ju så mycket fina kläder. Men nu är det indragning på den fronten. Jag överlever nog. Kanske. Jag ska göra mitt bästa. :)

Nej, nu ska jag försöka mig på en lite anständigare look än nyduschad med handduksturban och åka ner på banken!

C ya, wouldn´t wanna be ya!


Jobbigt värre.

Då sitter jag här igen då, nyss hemkommen från jobbet. Jag och Elin jobbar samma tider nästan hela veckan så det är skönt, lite samåkning är alltid välkommet. Även om det blev lite miss i planeringen i morse ;) Haha. Imorgon ska Christoffer till Härnta han med, fast i onödan. Han ska dit på en arbetsintervju men de hade ringt idag från Know IT och erbjudit honom jobbet han ville ha! Värsta bra, han är duktig min baby :) Så nu kan han äntligen börja tjäna lite pengar så han kan skämma bort mig, hehe ;) In my dreams.

Ska ta och ta mig i kragen och söka lite jobb jag med. Har ju ett par jag kan tänka mig som behöver folk nu. Så vi får väl se hur det går om jag orkar skriva ihop ett fint litet CV. :)

Nu ska jag äta något och sedan sova. (Eller ligga framför TVn tills ögonen far ihop av sig själva.)

OBS! Jag har även skrivit ner dagens points på datorn, snacka om ambitiöst!

Fett!

Jaha, då närmar sig sommaren och jag börjar mer och mer likna en flodhäst - Är det så vi vill att det ska vara? Nej! Hualigen nu får det vara nog! Hinner inte med WW nu när jag jobbar i Härnta men i morgon ska jag börja räkna points. På riktigt. Jag ska skriva ner dem, points för points, och vara jäääättenoga! Jag får helt enkelt skaffa mig lite självdiciplin eller kanske be någon slå mig hårt eller något om jag inte går ner typ ett kilo varje vecka? Haha. :) Kicki kanske vill, hon är ganska stark men ser inte så skrämmande ut...

Appropå storlek! Jag har jobbat hela helgen och på mitt jobb så finns det ett par killar som är tvillingar och de är grymt stora och idag låtsades den ena ta sats för att slå mig och det var riktigt skräckinjagande! Omg liksom, han är typ två meter lång och jättegrov, en träff sedan ingen mera Lina... Fast jag tror inte att han har några närmare planer på att slå mig. Hoppas jag i alla fall.

Även att jag har bossat jättemycket på jobbet denna helg, jag brukar sitta och hjälpa 2:nd line, som har hand om felanmälningarna som kommer in, med att ringa och kolla med kunder så att det funkar osv och den här helgen har det varit jättelugnt på telefonerna så jag har fått bestämma vilka jag vill ska hjälpa till med det och visa dem och så. (En del blir så sura och jag gillar makt.) Nice.

Nej, nu ska jag ner till Min Kära och äta lite pizza innan allvaret börjar i morgon!

See ya bitches

Äntligen!

Jag har gjort slag i saken, jag har skapat en alldeles egen blogg. Efter mycket funderande fram och tillbaka, men jag tror att det är rätt tidpunkt nu, jag är ju faktiskt äldre och visare än någonsin! Så hädanefter kommer jag att tillbringa dagarna med att sprida min vishet på nätet.

Wiiiie - Det här har ni väntat på va? ;)

(Jag vill även passa på att klaga på puckot som har snott linapina.blogg.se utan att ens använda den. Vilken stil!)

RSS 2.0