Ta mig till havet

och ... hellst till Thailand för då skulle jag må som en kung...? (Åhh på tal om sångtexter, idag kom jag på världens roligaste skämt, ComHems VD heter Gunnar Asp, så då frågade jag Stefan "Du Stefan, tror du den här sången 'Pappa ComHeeeem för vi längtar efter diiiig' handlar om Gunnar Asp?" Haha jag döör vad rolig jag är ;))

Sitter och kollar på bilder från våran resa nu och jag längtar tillbaka sanslöst mycket! Jag kan inte för mitt liv förstå att vi redan har varit hemma en månad, samtidigt som det är helt omöjligt att förstå att vi faktiskt ha varit borta över huvud taget.

Jag har glömt att berätta om Markus också, vi hade ju en egen kille när vi var på PhiPhi och han ser precis ut som min gamla granne från Gullgård: Peter Larsson. (Gammal och gammal, men det var ju längesedan någon av oss bodde där nu.) Jag lägger ut lite bilder så kan ni som vet vem det är får se. Det var ju faktiskt helt sjukt likt. Även att när Linda och jag var ut förra helgen så träffade vi en kille som hette Peter och han var också ganska lik den andra Peter, jag tänkte på det innan han sa vad han hette, så det var ju lite roligt. Jag verkar se honom överallt? Hursomhellst, jag lägger ut lite annat också, bla en bild på våran Söta thai-kille Onn, jag tror ni förstår vem som är vem...





Ni förstår kanske varför jag längtar tillbaka också.


Jag har jobbat sex dagar i rad, så nu ska jag gå och lägga mig och kolla klart på Hot Rod (Som är en av filmerna Claes har kommit förbi med vid min plats på jobbet. Han må ju vara världens snällaste!) sedan ska jag sova. Och förhoppningsvis drömma ihop någon plan på att bli ekonomiskt oberoende så att jag slipper jobba och kan åka ut och resa hela tiden istället. För min plan med trisslotterna lyckades inte. Jag köpte två och vann inget. Jag som verkligen trodde på triss. Det eller gifta mig rikt, har inte gett upp den planen helt, men med tanke på att de flesta karlar är ganska hopplösa så verkar det ganska osannolikt att jag ska hitta en kille som dels är ganska ok och dels är rik. Då är det nog större chans att vinna på triss... Haha. ;) Nu är jag ledig två dagar i rad och det ska bli Underbart.



Dags att klaga.

Dags för uppdatering?

Stackars mig: Hela förra veckan var jag sjuk, hade halsfluss.

Hade ändå en bra helg! Bland annat  hann jag med en väldigt trevlig utgång med Linda i lördags. Nykter skulle jag vara och tog bilen ner på krogen efter att ha druckit endast en folköl till våran lyxiga lördagsmiddag bestående av tacos. :) Sedan hann vi inte mer än in på Oscar innan hon lurade i mig några shots.

Efter Oscars hade hade vi Singstar-efterfest hos henne till någon gång på morgonen. Jag vann! Linda kunde inte spela mot mig sa hon, hon sa att hon inte kunde sluta skratta, måste vara för att jag är så talangfull... ;)

Över till mer klagomål: Den här veckan har jag jobbat kväll och det är inte så kul. Dessutom så nekade Trafiken (Som har hand om scheman på mitt jobb) mig att ta ut ATF på torsdag och fredag till veckan, och jag som hade planerat att vara ledig ändå från tisdag till söndag, det hade varit så skönt! Sedan dröjde det inte många minuter innan nästa nederlag kom och allt mitt hopp om en ljusare framtid försvann.

Nu ska jag gå och lägga mig, fast jag kan inte ens koncentrera mig på att sova för det är så stökigt för jag är mitt i uppackandet av mina kläder som jag tagit upp från källaren. Och jag är inte så effektiv. Dessutom har jag massor av disk.

Gammal, men framförallt sliten

Åldern börjar ta ut sin rätt. Jag var ut igår med AnnaMia och hennes två fd. jobbarkompisar, Elin och Linnéa. Vi hade ganska trevligt men blev ganska fulla också. Idag låg jag kvar i sängen till 20.30 ungefär då jag insåg att jag måste äta något för annars blir det nog inte bättre. Det värsta är att jag inte bara låg kvar, utan jag har verkligen sovit nästan hela dagen. Hualigen, såhär var det inte när jag var ung. Och efter att nu ha sovit hela dagen är mitt hopp om god sömn inatt så gott som obefintligt. Men å andra sidan, jag närmar ju mig den aktningsvärda åldern av 22, så man vet ju aldrig.

För att återgå till våran utekväll; först var vi hos mig och förfestade, sedan lurade vi hit Elins lillebror och hans kompis en stund så att de fick fixa skjuts ner till stan åt oss :) Sedan var vi på O´learys resten av kvällen. Var ut på O´learys hemsida nu och hittade en vimmelbild på mig där som ni kan beundra här nedan ;) Haha.


image157


Nu ska jag försöka få mig lite sömn ändå, börjar tidigt imorgon och har dessutom gått och blivit sjuk, har så ont i halsen att jag vill gråta när jag sväljer. Fy sjutton! Men jag har inte riktigt råd att vara sjuk heller så jag ska försöka gå på jobbet. Nu ska jag alltså sova och hålla tummarna för att jag blir frisk tills imorgon! Natti.

Jag älskar...

...Magnus Betnér! Roligare kille får man ju leta efter. Jag slog på 5:an igårkväll och till min stora lycka gick hans show "Inget är heligt" där. Han är helt klockren! Dessutom är han en läckerbit. Honom önskar jag mig också i sen julklapp. Ständig underhållning - Yes please.

Idag fyllde Rasmus 6 år så efter jobbet åkte jag dit och grattade honom. Han hade fått ett Playstation i present av sina föräldrar (Så pojken har ju tur att hans mamma bara är en snackare i alla fall, Ika tjatar heeela tiden om hur mycket vi konsumerar och nästa år ska vi rädda regnskogen istället för att köpa julklappar osv, tack och lov för att hon ännu inte tillämpar sina fruktansvärda idéer för att förstöra vår jul på sin son och hans födelsedag. Men jag oroar mig tills Signe är i hans ålder, man vet ju aldrig, någon dag kanske hon går vidare i sitt klimatsmart-prat... ;) ) Hursomhellst, det blev en lång parantes, han fick som sagt Playstation av dem så jag och mammsen och pappsen slog oss ihop och köpte Singstar åt honom. Varför ska man ha Playstation om man inte har ett Singstar liksom? Så ikväll hann vi duellera lite, Ika och jag. Hon vann båda omgångerna efter att jag lett tidigare under låtarna men det slutade väldigt jämnt så nu ska jag träna till nästa gång. Och träna mig på att hålla mig för skratt, Rasmus berättade att jag förlorar mycket på det. (Att jag inte håller mig för skratt alltså.)

Mitt när vi satt och fikade så började Anton spy så de fick åka hem illa kvickt. Stackarn, trodde det bara var nåt tillfälldigt men han spydde ett par gånger till innan de hann åka och sedan hade han spytt några gånger i bilen och när han kom hem. Hoppas han blir frisk fort. Och att vi inte blir smittade. Jag tänkte njuta av min tre dagar i rad-ledighet i helgen ju. Fredag till söndag, det ska bli så skönt!

Förresten, om Pilla håller sig i skinnet ett tag kanske hon får vara med på Singstarduelleringen hon med. Vi får väl bara plocka undan det som är av värde och lätt kan gå sönder om man tappar det i golvet... ;)

Nyår har ju hunnit passera också. Jag hade riktigt trevligt, fick god mat osv. Men tog det lugnt eftersom jag jobbade både nyår och nyårsdagen. Det var måttligt roligt, men det ger fina pengar plus röddagsledighet, så det känns nästan värt. Nu ska jag se till att få lite skönhetssömn, fast först ska jag läsa lite Harry Potter tror jag. Den fick jag i julklapp av mammsen och pappsen, bättre kan det nästan inte bli. Men jag vill inte att den ska ta slut bara. Skriv fler, snälla? :)

Nej, nu är det banne mig sängdags.

God fortsättning kära bloggläsare.

RSS 2.0