Vemdalen, here I come!

I morgon åker mammsen och jag till Vemdalen! Pappa följer efter på torsdag. Det kommer att bli såå härligt! Jag ska åka slalom och snowboard och njuta av ledighet. Ska väl försöka mig på lite längd med mamma också, men mitt tålamod när det gäller att åka längskidor existerar inte. Över huvud taget. Jag har liksom aldrig lärt mig, och alltid glider det fel åt något håll. Det går inte att hålla balansen heller och rätt som det är sitter man där i en snödriva. Med tanke på hur irriterad jag blir när jag tänker på det kanske det vore bäst att låta bli. Om jag nu inte(Gud förbjude) blivit vuxen och tycker att det är en trevlig motionsform.

Oj oj oj, mycket att oroa sig i min ålder:
Att man faktiskt ska gilla längdskidor
Att ens pappa försöker gifta bort en
Att det snart bara är 3 år kvar tills jag är 25

Att man inte ens ska bli gift

Att man ska börja spela boule på eftermiddagarna när snön försvinner - och gilla det!

Schlagerfeber

Nu är schalgern här igen, under hela våren sitter vi bänkade i TV-soffan på lördagskvällarna och hissar och dissar värre än Gert Fylking! Är det inte låtarna så är det kläderna. Och ikväll tänkte jag mest på hur sparsamma de är på SVT, Velvet återanvände ju Ola Salo´s byxor från förra året. Väldigt miljömedvetet!


2007


2008



Christer och Amy gick vidare direkt. Att han gick vidare är ju lite av ett skämt men jag röstade på Amy för hon är kung! Jag är hemma hos mamma och pappa och blir omhändertagen eftersom jag har halsfluss IGEN, så jag och mamma röstade på en varsin artist. Hon valde dock E-type och Poodels... Jag har lite (lite?!) svårt för E-type även om han inte lät som han brukade ikväll. Thank good!

Jag har varit hemma från jobbet hela veckan och egentligen skulle jag ha jobbat helgen också men eftersom jag fortfarande är ganska sjuk så tänkte jag försöka ta mig tillbaka på måndag i alla fall. Då blir det mjukstart eftersom jag sedan är ledig onsdag-söndag till veckan och då blir det Vemmis! :) Hoppas jag är helt frisk tills dess också så jag orkar vara ute och busa mycket i snön. :)

RSS 2.0