Jag vill inte jobba nu...

...Det är så tråkigt. Jag behöver bli räddad! Jag vill inte ge någon mer Tevesupport för dagen. Jag vill bara hantera fakturafrågor, där kunderna har gått till Inkasso och allt är deras eget fel. Sådant är mycket roligare. Härligt jobbhumör.

Vad hände sedan?

... Undrar AnnaMia och säkert några fler.

Efter Koh Tao åkte vi till Bangkok och shoppade nästan ihjäl oss. Vi var på MBK, Emporium och ett par marknader. Vi handlade presenter, klänningar och AnnaMia femton väskor eller nåt tills vi inte kunde bära mer. Vi är ganska bra på att shoppa får man lov att säga. Sedan köpte vi oss en varsin rullväska, jag en rosa (förstås) och hon en grön. De och våra vanliga ryggsäckar tog vi som handbagage (vilket de inte väger) och packade tungt i dem, sedan checkade vi in våra stooora ryggsäckar.  Och vips, ingen övervikt. Det gäller att vara smart! Och fiffig.




           


 

           


 




När vi kom till arlanda och tillslut hittade Sky City gick vi till Pressbyrån och köpte svenska tidningar, (Aftonbladet I missed you!) kanelbulle och kaffelatte! Det var gött. Å, Ä och Ö - jag har saknat er med.

Alla flygningar gick bra, flyget var lite sent från BKK och tåget mellan Arlanda och Sundsvall fick något fel mitt i så vi kom fram senare än väntat men annars gick det smidigt. Jag sover inte bara gott på slingriga vägar i minibussar, jag sover bra på halvtrånga flygplanssäten också.


The gangstas are back!


Vi kom hem på em/kvällen lördagen den 15 dec och på måndagen var jag fortfarande för jetlaggad för jobb men på tisdagen var det dags igen. Även om jag inte var överförtjust till att börja jobba igen så var det roligt att träffa alla! Lite hederlig comhem-massage av Stefan, lite (mycket) surr från Elin i bilen till och från jobbet. Lite dumma kunder. Lotta som jag sitter vid hade saknat mig märkte jag. Vi har mycket hatkärlek mellan oss, hon hatar och jag står för kärleken :) Allt är som vanligt i ComHem-världen.

Roligare än att börja jobba var att träffa min familj och framförallt; mina syskonbarn! Anton och Signe har växt på sig en del får man lov att säga. I förrgår var det julafton som vi firade hemma hos Ika och Mats. Vi hade det bra och åt god julmat, hade hur mycket paket som hellst under granen och tomten kom och hälsade på. Allt var som det skulle med andra ord. Jag fick påslakanset i satäng, presentkort på IKEA och Body Shop och lite annat smått och gott. Pilla hade satsat på ett Thai-tema så därifrån fick jag en thai-kokbok, riskokare, skedar och ätpinnar. Den bästa presenten som delades ut måste ändå ha varit barbiedockan som Felicia fick av mig. Världens finaste barbiedocka som jag köpte i Thailand. Och ja, jag är lite avis. :) Rasmus skulle kanske hävda att hans trummset
slår högre, men han är ju pojke så vad vet han? ;)



           



 

         



Igår (juldagen) var jag faktiskt ut i Ånge på Mittis. Det var trevligt. Åkte med Emma M, Lisa, Jenny Duvdahl och Katarina Danielsson. Helt oväntad blandning men vi hade roligt. :) Vi var hos Jenny innan och snyggade oss (Mest snyggade jag dem, jag var flitigt anlitad som både hårstajlist och sminkös.) och spelade singstar. Jag älskar singstar! Någon som har lust att ge mig ett playstation 2 som en sen julklapp? Någon?



Nämnde jag förresten att allt är som vanligt hemma...?


Pappa                                         Mamma
          /VS/         


 

Over and Out! - Lina, rapporterar direkt från krigets hetta. Gullgård, Sverige


 


Koh Tao - Det narmar sig slutet

Jag och min trogna kamrat och resesallskap AnnaMia avnjuter just nu vara sista dagar i solen, detta gor vi pa Koh Tao, vilket ar min pappas kara kusin Monikas absoluta favoritplats i Thailand. Vi hade ju tankt bo i djungeln lite innan vi aker hem, men vi insag att vi inte hinner. Det far bli nasta gang. ;)

Vi lyxar lite sahar sista dagarna och bor pa ett jattefint stalle, Koh Tao Resort, i en jattefin bungalow med bade pool och - TV! Lyx! Igar sag jag "The Holiday" pa den, den filmen har jag velat se sedan den kom och sa var jag tvungen att aka till Thailand for att se den! Samma med "Mr och Mrs Smith" som jag sag i Vietnam. Btw sa var bada hur bra som hellst och jag hade dessutom jattehoga forvantningar. Nice!

Koh Tao ar jattefint! Igar var vi pa en snorkeltur och hade det helt fantastiskt, (bilder kommer) vi snorklade och hade med oss brod, alla vackra fargglada fiskar at hur handerna pa oss. De tom bet en i fingrarna och tarna. Helt fantastiskt! Vi fick undervattenskameror av Cilla och Kicki innan vi for och forhoppningsvis fick vi nagra bra bilder iaf, det ar svart att veta for man ser inte sa bra nar man knapper kort genom cyklop och dessutom sa tog bilderna slut nar det blev som bast :( Men vi tog mentalpictures i alla fall!

Nu har AnnaMaria och jag atit gott (som vanligt har) och druckit lite ol (for ovanlighetens skull, vi maste ju fira sista o-dagen ;)) och snart ska vi ga vidare till nagon trevlig krog. Det ska bli nice. Sa jag orkar inte lagga ut nagra bilder idag, men snart ar jag ju hemma igen och da blir det desto mer :)

Jag kopte en klanning forut. For hemma pris. Angest. Sag inget till Mamma, men den var faktiskt jattefin!


Trecking, paradisoar och bakfylla.

Innan vi akte fran Pai korde vi en dagstur trecking, vilket var jobbigt men det gick forvanansvart smartfritt anda. Det var ganska sa jattejobbigt uppfor ibland for jag hade hunnit bli ganska forkyld av all kyla men har sitter jag nu bredvid AnnaMia sa jag tror vi kan dra slutsatsen att vi overlevde. Vi gick i nagra timmar, at frukt vid ett litet vattenfall, gick nagra timmar till, at lunch i djungeln, gick nagra timmar till och badade inte i det stora vattenfallet for det var iskallt.





Vi akte buss darifran till Chang Mai, vilket var jobbigt for vi glomde aksjuketablett och det ar sjukt kurvigt sa jag blev sanslost aksjuk, inte sa att jag spydde, men nara. Sedan flog vi fran Chang Mai till Bangkok, bytte plan och landade i Phuket. Vi sov over i Phuket Town och akte darifran till Similan tidigt morgonen efter. Vi hade bara bokat in oss pa en battur till on dar de skulle bjuda pa "soft drinks" och frukt pa baten, men det blev forsenat sa vi fick hanga med pa en dagstur med snorkling och lunch innan vi tillslut kom till on vi skulle bo pa. Hur bra som hellst :) Bade on vi akte till under dagsturen och on vi bodde pa var sagolikt vackra. Helt otroligt. Vi kom till paradiset, igen.






Det fanns tva anledningar till att vi akte darifran efter tva natter i talt, dels ville vi traffa Nina (AnnaMias systers sambos lillasyster) och hennes kompis innan de akte upp till Bangkok innan hemresa (vilket de gjorde idag), och dels for att vi var tvungen att ta oss darifran for att slippa ett par italienare vi fatt pa halsen. Det ar nog det varsta jag nagonsin varit med om. Det borjade under en lunch (de hade bara en resturang pa on och den hade bara oppet nagra timmar under frukost, lunch och middag, med en valigt begransad meny) vi hade precis atit klart da tidigare namnda italienare kommer och borjar prata med oss. Bada hade pyttesma badbyxor och man kunde latt urskilja "hela" innehallet. Det var dock en som var varst. De hade bestamt att de skulle vara med oss pa kvallen. Nar de gick sa gav han som var varst oss en varsin kram med tillhorande kindpussar, dessutom skulle han promt visa vilket talt de bodde i och sedan foljde han med sa att han skulle veta vart vi bodde. Nar vi sedan pa kvallen satt och holl pa att gora oss iordning for att sova kom han tillbaka. Han "knackade pa" och vi oppnade for att kunna prata och da klev han bara rakt in och satte sig. Sedan tog det inte nagon lang stund innan han erbjod sig att ligga med oss. Lucky us? Sa latt ar det tydligen att fa en trekant i Italien, eller ocksa var det for att vi var svenskor. Inga sadana svenskor dock, trakigt nog for honom. Han utgav sig ocksa for a tt vara en fantastisk massor och dessutom var han sangare. Vilket kap.

Nu ar vi helt ovantat pa Phi Phi. Men som sagt sa ville vi hinna traffa Nina och co, de akte dock idag men vi stannar nog ytterligare ett par natter. Igar var vi ut, det skulle vi aldrig ha varit. Vi drack en "liten" bucket och jag kommer ihag ytterst lite av kvallen. Idag har jag legat inne exakt hela dagen. Jag spydde sista gangen vid fem...




Vi traffade Sarah fran USA det forsta vi gjorde nar vi kom, en av tjejerna som vi bodde med nagra natter i borjan, pa Koh Chang, och nar vi kom ner pa stranden sa ropar nagon "Liiiiina", nar jag vander mig om sa sitter Sundsvalls egna Malin, Pete, Erika och Linda dar. Igen. Det ar cool, Thailand ar litet.


RSS 2.0