Fyra dagars Firande

Nu har jag firat i dagarna fyra. Jag fyllde år i torsdags, 26 Mars. Ruskigt gammal blev jag då, hela 23 år. :) Sedan fyllde Fanny år dagen på fredagen och vi har verkligen firat hela veckan. I Tisdags gick vi ut och åt sushi (som vi fick vänta rysligt länge på) efter jobbet och eventuell utgång eller i alla fall någon drink. Vissa gick ut hårdare än andra och medan Fanny och resten av gänget gick hem efter sushin så gick jag, Anna och vår nya danska pige Maja till Harleys här i Puerto Rico. Vi började med  öl och shots för att komma igång och en och annan öl blev det under kvällen! Själv var jag ledig dagen efter och ganska nöjd med det. ;) Vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll!

  
  



I onsdags var jag som sagt ledig, tillsammans med Fanny och Kaisu, så då lånade vi en bil och åkte till Mogan när vi vaknat till. Där åt vi lunch och sedan gick vi och lade oss och sov på stranden i några timmar. När vi vaknade igen så var det bara som att något fattades, hmm, efterrätt! Tänkte vi och begav oss till en resturang med mycket spännande pajer och sådant som vi spanat in sedan vi började jobba här tror jag. Jag och Fanny åt körsbärspaj med glass och grädde båda två och Kaisu åt någon mandelvariant. Till detta avnjöts det en kopp cappucino.



Vi avslutade kvällen hemma hos tjejerna i villan. Jag, Fanny och Anna kollade på Forrest Gump  (som min kära mamma skickade ner till mig med Tessans föräldrar när de var här på semester) och åt mackor och the. Tessan var med på fikat men hade inte tid eller ork att kolla på film med oss. När jag skulle gå så var klockan bara några minuter i tolv och jag satt inne hos Tessan för att säga hejdå och godnatt till henne eftersom hon åkte hem på semester tidigt på torsdagen, så hon bad mig stanna till klockan tolv så att hon fick vara den första som sa grattis! Så jag stannade några minuter extra och sedan kom de andra in också och sjöng för mig. Så det var en bra och mysig start på min födelsedag, efter att alldeles innan suttit och gråtit hejdlöst efter filmen. Var så länge sedan jag såg den innan.

När jag kom till jobbet på torsdagen så låg det ett kuvert i min låda. I kuvertet fanns det ett jättefint kort från Lina och en nyckelring som det står "I wish I was paid what I´m worth..." på. Så gulligt! Jag blev jätteglad. Senare under dagen öppnade jag lite presenter jag fått med mig hemifrån, var SNÖ-tema i år. Så nu har jag jättemycket superfina SNÖ-smycken att använda! :D När jag hade gått och lagt mig för att sova en halvtimme på siestan så knackade Lina på. Då kom hon med en tårtbit, "ingen ska vara utan tårta på sin födelsedag", dessutom hade hon jättefina blommor med sig från Sandra som hastigt och (o)lustigt åkte hem redan i lördags. Sedan när vi slutat jobba så åt vi på Ulvova Mylleri, en jättebra finsk resturang nere vid hamnen. Så det var ett väldigt trevlig avslutning på en väldigt bra födelsedag.

 

 
På Fannys födelsedag så åt vi nere i villan. Vi hjälptes åt allihopa medans F var på flygplatsen. Men mest var det Anna som hade donat och grejat. Hon är så duktig! Vi åt jättegod potatisgratäng, kött, bröd, sallad och hemlagad tzatziki. Till efterätt blev det fruktsallad. Mums.

Imorgon är det välkomstmöte för hela slanten och jag förlorar ju en timme inatt så nu blir det sova av!

RSS 2.0