Spänning!

Nu är min lilla Cilla på BB och föder en bebis! Jättekonsigt! Jag hejjar på henne härifrån i alla fall! Det är så spännande!!!!

Måste nog sova för då kanske jag får reda på hur det gått och vad det blev lite fortare. :)

Också kan man nog säga att jag är lite trött efter dagen också. Men ändå ganska pigg efter omständigheterna. Men jag har servicemobilen och man vet aldrig vad som händer. Och seriöst, hur mkt tror ni jag kan göra kl. 23 på kvällen? Eller kl. 3 för den delen... oh my. Natti.


Jag är inte bitter

Livet är inte så lätt. I torsdags tänkte jag frossa lite på kvällen. Vi hade varit ute på onsdagen och jag och Sarah gick ändå upp kl nio för att äta frukost på Pettan. Efter det lade vi oss vid poolen vid cactus några timmar innan jag började jobba. Arbetade flitigt men var inte hemma förrän kanske halv nio. Jag beslutade mig då för att göra det enkelt för mig och frossa lite så jag gick och köpte mig en pitagyros till middag som jag åt med god aptit. Efter denna måltid börjar jag snabbt må sämre och sämre.Välkommen matförgiftning! Jag har aldrig varit sjukare i hela mitt liv tror jag. Satt i duschen hela natten. Jag har sjukt liten dusch. Spydde exakt hela natten. Klarade inte ens av att ta mig till sängen. Mådde så fruktansvärt dåligt att jag inte ens kunde få sova något emellan men tillslut var jag så uttröttad att jag började nicka till där på duschgolvet. Tog mig till sängen först på morgonen. Blev inget jobb för mig då. Tur att jag har snälla kollegor. Milena och Dunja kom in och tog beställning på sådant jag skulle kunna få i mig under dagen. Så jag fick lite fanta och kex och vitt bröd och banan. Hade nog aldrig hämtat mig utan Resorb-brustabletterna som Terese bjöd på på fredagkväll dock. Hade inte fått i mig mycket innan jag åkte och jobbade på lördag, fortfarande sjukt skakis, kallsvettig och blek. Men norrlänning som man är så härdade jag ändå. Och idag har jag tagit igen den missade arbetsdagen med råge kan man säga. Sjukt sliten nu. Har jobbat över tolv timmar idag och imorgon ska vi åka från kontoret kvart över sju för att bege oss till vårt Blue Village för att ta ett teamfoto innan vi måste bege oss tillbaka till Rhodos och Ixia för våra välkomstmöten  som börjar kl. 10. Blir nog fantastiska möten imorgon. Och fantastiska bilder, känns som att vi kommer att se ut som ett piggt och fräscht team!

Nattinatt.

The Incredibles

Idag har varit en sådan där dag som man kommer att komma ihåg när man tänker tillbaka på den här sommaren. Har haft en jättefin dag på Kalithea (igen) med Milena och Dunja. Jag startade dagen med att hänga lite tvätt och sedan gick jag och Milena och åt frukost på MPP. Dunja mötte upp oss utanför när vi var klara och vi smög med en macka till henne, sedan tog vi bussen till Kalithea och låg där hela dagen och solade och badade. Det har varit en riktigt varm dag idag och jag har nog tom bränt mig lite vilket jag inte brukar göra så ofta. Olivia var jättesnäll och hämtade oss vid halv sju kanske? Och sedan tog jag en powerwalk  1h innan jag gjorde mig iordning för allsång! För ikväll har jag, Tessan och Mikaela varit på allsång på skansen! ;) De visar det på storbildsskärm på en resturang i Ixia. Helt underbart :) Tyvärr var jag skithungrig och beställde mat som jag fick plåga ner mig en liten del av. Så nästa gång ska jag se till att ha ätit innan, men annars var det trevligt även om det inte var så roliga artister där ikväll.

Sedan sist har jag även bla. hunnit med en teamdag! Först var vi på vattenlandet och sedan var det middag på Romeo. Vi var indelade i team sedan innan och jag hade hamnat i "The Incredibles" (Förstås!) Alltså, Superhjältarna på svenska. Ganska svårt tema tyckte vi men vi ordnade det ganska bra iaf och valde att klä oss i en färg var och ha ett på sådana där randiga plastglasögon i rätt färg allihopa. Oskuldsfull som jag är så var jag vit. Ska försöka få några bilder från den kvällen för vi var ganska läckra bland de andra fiskarna, (hitta nemo), piraterna (pirates of the...) och pink ladies (grease).

Imorgon ska jag sitta på GOL hela dagen. Ser måttligt fram emot det eftersom jag inte har en aning om hur det går till med mkt av sakerna de gör, men  det kanske blir kul också. Vi är ju ett hjälpsamt serviceteam iaf måste man säga. Vi kanske vinner ett extraspecialpris för att vi är ett så hjälpsamt team?

Sleep tight!

Kalithea

Nu är jag tillbaka på mitt älskade Rhodos och det känns helt underbart! Sista dagarna hemma blev jag som sagt sjuk, fick jättemycket blåsor i munnen som gjorde fruktansvärt ont så jag hade problem både med att äta och prata och var förkyld och fick lite feber och sådant. Så typiskt när man snart ska sätta igång att jobba igen och vill ha lite ny energi med sig. På vägen till flygplatsen i söndags så stannade vi och hittade en lång liten doktor, i Åre av alla ställen, (sjukvårdsupplysningen och deras nya häftiga service suger verkligen) men som sagt så hittade vi en doktor i alla fall så att mammsen kunde få slappna av innan hon skickade iväg mig på planet. Doktorn berättade att det var virusblåsor och att det borde gå över på några dagar av sig själv eftersom det inte finns något som botar när det är ett virus. Så jag har smöjt med aloevera-salva för munnen och sköljt munnen med något starkt bakteriedödande i några dagar nu och idag känns det faktiskt bättre. Igår var jag jättehänging och kunde inte jobba men idag var jag mycket piggare och dessutom ledig så jag Kristine,Terese och hennes syster med pojkvän har varit på Kalithea heeela dagen och solat och badat så nu börjar jag få tillbaka min solbränna också. ;) Terese och jag började med frukost på Pettan imorse och sedan mötte vi upp de andra och tog bussen ut till Kalithea och löste in oss på Kalithea Springs. De har jättefina solstolar och servering och sådär. Så vi har bara mått gott! Det har varit en jättehärlig dag! När vi kom hem så var jag helt utmattad, så jag sov en timme drygt och sedan kände jag mig faktiskt så kry att jag till och med var ut och sprang/powerwalkade en sväng! Jätteskönt!

Nu har jag duschat och sitter i mysiga stora jeansshorts och stor tröja och njuter av lite AC. Har precis varit ute och köpt sodavatten och tagit ut pengar inför morgondagen då det bär av på utflykt till Turkiet och Marmaris! Det ska bli jätteroligt! Har inte kört den utflykten än i år, bara varit med en dag och uppfriskat minnet när Sarah körde den, nu har de ändrat den jättemkt igen men det ska nog inte vara något problem. Jag gillar verkligen Marmaris så jag ser mycket fram emot morgondagen. Jag och Olivia  (finsk guide) ska mötas i receptionen redan klockan 07.00 för att promenera till den komersiella hamnen och möta upp utflyktsbussarna där, så nu är det bäst att jag går och lägger mig och får lite skönhetssömn inför imorgon. Man brukar vara rätt trött efter Marmaris-utflykten eftersom den verkligen pågår hela dagen och det är så fruktansvärt varmt där! Det är alltid mycket varmare där än här på Rhodos trots att det bara är ett par mil över havet. Imorgon kväll vill jag nämligen vara pigg och fräsch eftersom vi har award-dinner för hela Rhodosteamet! Det ska bli roligt, har ju inte ens hunnit träffa alla sedan jag kom tillbaka med tanke på att jag inte ens hunnit titta in något på kontoret än. Men det lovar jag er att jag hinner med, i sinom tid!

Godnatt.





Bilbingo

Jag blev helt plötsligt 3000:- SEK rikare ikväll. Bilbingo is the shit! Känner verkligen att jag gjorde helt rätt som gasade lite extra på vägen hem från Sundsvall för att hinna med detta härliga torsdags-sommarnöje som jag och min kära mor och far hade för avsikt att ägna kvällen åt. Och ikväll var det äntligen MIN TUR! Underbart!

Igår så var jag och mina kära storasystrar (som jag misstänker börjar bli lite gamla och bittra?) ute på äventyr. Först på dagen så var vi på allsång med Lars T Johansson på stora torget i Sundsvall. Ikas Mats spelade bas och såg fantastiskt cool ut i Blomsterbandet. Sedan blev det lite tivoli med barnen (vem som tyckte att virvelvinden var roligast behöver vi kanske inte nämna här, men om jag säger så: det var föga överraskande att just jag fick visa legitimation på varje krog och i varje öltält igår kväll)  innan vi åkte hem för lite uppfräschning och drinkar (Ika har nog ändå lite pli på Mats för han blandade sjukt goda drinkar åt oss) innan vi åkte in till stan igen för att testa ölen i tälten. Vi hade det trevligt och jag stannade när de ville åka hem och sov hos Emma istället, har inte sett henne på ca 1,5 år, så det var gött!

Känner att jag håller på att bli sjuk nu, hopplöst att vara på tillställningar med så mycket löst folk som på Gatufesten. Nu sätter jag min tro till Echinagard. Orkar inte vara sjuk sista dagarna av min semester och sedan när jag ska börja jobba igen. Det finns roligare saker att ägna sig åt.

Kicki sa dock en fiffig sak, nämligen att sömn också kunde vara en god idé så jag ska prova det också. Men först ska jag läsa klart min bok - "Tusen Strålande Solar".


RSS 2.0