Back to Bangkok

Hemma igen! Sa kanns det. Nu ar vi i Bangkok och har traffat en valdigt trevlig tjej fran Australien som vi bor med just nu. Vi stod och laste i var Lonely Planet pa Kho San Road nar hon kom fram med sin ryggsack och undrade om vi hittade nat. Hon var ocksa ute efter att leva sa billigt som mojligt sa vi erbjod henne att dela rum med oss. Sa nu bor vi passande nog pa Budget Guesthouse. Ingen egen toa eller duch, men rent sa det kanns helt ok anda. 

Sedan nar jag och AnnaMia stod och kopte frukt sa kommer ett helt gang med Sundsvallsbor gaende! Herregud, hela ganget Linda, Erika, Malin och Peete! Det kandes helt sjukt. Innan dess hade vi aven hunnit med att traffa Adrian, kanadensaren vi traffade i Saigon. Han var typ den forsta vi sag, helt galet det med!

Vi kande oss bara lite bittra over att vara tvugna att aka hem idag, men vi hade bokat flyg innan vi insag hur mycket vi gillade Hanoi. (Trots puckade och fifflande taxi-chaufforer. De ar aterkommande.) I overmorgon aker vi upp till Kanchanaburi for att titta pa tigrar och sedan fortsatter var resa mot Chang Mai. Jag kan nastan inte vanta pa tigrarna...

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, världen är bra liten idag!! Puss på dig gumman.

2007-11-14 @ 10:10:35
Postat av: Chris

Sådär verkar det vara för alla som är i Thailand =) Eller som reser överhuvudtaget. det finns sundsvalls bor överallt!=) Hoppas ni har det härligt, men det har ni garanterat.

2007-11-15 @ 17:19:50
Postat av: Clabbe

Du skulle kunna ta en kissemiss hem bra att ha när man ska handla dom kan bära rätt mycket =)

2007-11-21 @ 11:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0