Destination: RHO

Igår var det fredagen den 13. Idag är de Alla Hjärtans Dag. I Torsdags fick vi beskeden om placeringarna inför sommarsäsongen.

Jag skulle säga att Torsdagen den 12 var bäst för min del - då fick jag reda på att jag ska åka tillbaka till Rhodos som Guide i sommar! Jag kan knappt vänta på att få åka. Det gör heller inte saken sämre att jag tar Tessan med mig tillbaka! Livet leker! (Trots fredagen den 13 och Allahjärtansdag. :))



   


Snart är vi där.


I torsdags kväll åt teamet nere i villan där Tessan, Fanny, Anna och Kaisu bor. Tessan och Ellen hade ordnat jättegod mat, grillspett, potatissallad, vanlig sallad och bananer med choklad till efterrätt, och det var riktigt trevligt. Jag gick ändå hem tidigt, jag har varit jättetrött sista dagarna. Jag tror det beror på att jag har varit så spänd inför ansökningarna och sedan släppte det när vi fick veta.

Igår så gick jag Sandra, Lina och Tessan till Barbacoa och åt. Vi hade en jättetrevlig kväll, även om jag nästan inte klarade att gå trapporna upp till min lägenhet efteråt för att jag var så mätt. Vi slog på stort och åt trerätters allihopa, och portionerna där är inte att leka med så vi var alla mätta fortfarande när vi vaknade imorse. :) Sedan hann vi ändå bli hungriga till kvällen igen eftersom vi nästan inte pallat med att äta nåt idag så jag och Sandra gick på Kinabuffén nere i köpcentret för att fira alla hjärtans dag. Det skulle vi nog inte ha gjort för nu är jag nästan lika mätt igen. Haha. Men det var gott i alla fall det med.

Nog med mat-prat! Imorgon har jag välkomstmöte med Tessan så jag ska väl ta och lägga mig nu. Ska kolla på ett avsnitt av Heroes först bara. Började kolla i förrgår och det verkar faktiskt väldigt bra. Passar mig utmärtkt eftersom jag inte har fler avsnitt av varken Gossip Girl, Desperate Housewifes eller Scrubs nu. :)
Tack Clejsie för att du är så snäll och laddar ner sådant åt mig. Det kan hända att du får göra det fler gånger vet du ;)



Kommentarer
Postat av: Clabbe

Allt för dig honey, kul att du fick rhodos som du ville :p Cya

2009-02-15 @ 00:44:51
URL: http://www.riskaka.com
Postat av: Pilla

Underbart! Det ska bli superhärligt att få hälsa på dig på Rhodos igen:). Och maten på Rustico mmm. Vi riktigt längtar! Puss.

2009-02-17 @ 10:15:19
Postat av: linda

heeeeeeeeeej sötis =D jag har precis kommit hem efter en galen kväll ute o vi har haft såååå roligt...men jag saknar ju dig ändå =/ tänk om du hade vart här så hade ju jag inte suttit själv här nu utan jag hade haft sängen full....S puss på dig älsklingen

2009-02-22 @ 03:36:03
Postat av: Lina

Linda! Tänk på att min mamma läser den här bloggen! :P haha nää, jag längtar massor - kom och hälsa på mig, jag kommer snart hem en sväng i alla fall, bara jag får en biljett hem! :) Puss

2009-02-26 @ 00:21:11
URL: http://linapinas.blogg.se/
Postat av: Markus

Jassu Lina!!



Va roligt att ni skall tillbaka till Rhodos. Som du redan vet så kommer ju jag o Mia dit i augusti! Wihhhaaaaa!!

2009-04-06 @ 18:33:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0