Skakis

Jag är alldeles skakis nu! För någon dag sedan så pratade jag och Sanna om hissen på hotellet där vi bor. Jag bor på femte våningen och med tanke på att jag nästan alltid har en tung jobbväska att släpa på, plus högklackade skor så tar jag oftast hissen. Och när vi sist tog hissen tillsammans berättade Sanna att hon nästan aldrig gör det längre eftersom hon haft en återkommande dröm om just denna hiss. Hon har många, många gånger drömt att den rasar.

Ikväll är det invigning av resturangen, Friends, som hör till hotellet och de flesta av oss tittade förbi. Även jag, Sarah och Dunja, även om vi inte egentligen var så sugna utan ganska trötta. Men vi stannade i alla fall ca en timme. Sedan bestämde vi oss för att gå hem, och tar då hissen upp. Och vad tror ni händer? - Vi kommer självklart inte långt förrän hissen rasar! Vi blev ganska rädda allihopa och kanske speciellt jag som kom att tänka på Sannas dröm. Så jag beordrade alla att sitta ner ifall den skulle rasa mer. Nåväl, vi blev räddade ganska snart i alla fall - med hjälp av en mobiltelefon, för på grund av musiken och alla förfriskade människor så var det självklart ingen som hörde larmet.

Tack Christina för att du kom till vår undsättning! Om det inte vore för dig så skulle vi nog ha suttit där än.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Fy så otäckt! Ni får skicka väska o skor med hissen och ta trapporna istället trots alla våningar.Längtar tills du kommer hem. Puss puss

2009-06-13 @ 12:08:40
Postat av: Pilla

Hualigen!! Tur att det gick bra i alla fall:) Nu kommer du ju snart hem en sväng. Blir kul att få rå om dig lite! Puss puss.

2009-06-13 @ 21:07:05
Postat av: Cilla

Men huua, vad hemskt. Skönt att det ordnade sig! Håll dig nära hemme om hon drömmer om tex att vinna på lotto eller nå.. Kanske kan drömma bra grejer oxå;) Kram!

2009-06-16 @ 12:30:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0