Det är bara förlorare som säger att det viktigaste är inte att vinna...

... utan att deltaga.

Kickoffen igår var hur bra som hellst. Hela eftermiddagen hade vi teambuilding. Det visade sig att thailändarna är experter på sådana lekar! Vi var vi sex lag, lagen delades upp med hjälp av färgade karameller som vi fick plocka ur en hink. Jag fick en orange karamell och tillhörde alltså det Oranga laget, och självklart också det VINNANDE LAGET! ;) Vi gick runt mellan sex olika stationer där de hade ordnat olika tävlingar. En av stationerna var en ruta på marken (kanske ca 15 gånger 15 m) där de hade lagt ut nummerlappar. På varje nummerlapp stod ett nummer mellan 1-30. Vi hade en startlinje och sedan skulle vi springa in i rutan en och en och räkna till trettio. Det fick alltså bara vara en person i rutan åt gången. Sedan hade man en viss tid på sig att klara det. På ett annat ställe hade de hängt upp en bana med trådar där det hängde koppar. Vi skulle alltså förflytta vatten via kopparna för att fylla en kanna på två liter. Vi klarade detta på kortast tid av alla! Precis som att vi var det lag som klarade ring och pinnstafetten bäst och hinderbanan där vi skulle förflytta teamet & 10 bollar utan att nudda marken med hjälp av stolar och bildäck. Grymt kul dag! Efter detta vara alla trötta och framförallt svettiga, men kvällen hade bara börjat. Vi åkte vidare till en resturang där vi åt buffé och lyssnade på livemusik och hade prisutdelning. Vi köpte skumpa för våra prispengar och skålade i champagne innan kvällen var slut.

Det vinnande laget:




Fler bilder från gårdagen. Och även från vår lilla utekväll i lördags.



Prisutdelning ;)


Kommentarer
Postat av: Clabbe

men du är ju en vinnare!Fan du steker och har det bra skumpa och sol kan det bli bättre :)sj ska vi på brandskyddsutbildning nu det är väll den ända värmen vi får här hehe kram!

2009-11-17 @ 10:25:23
URL: http://www.riskaka.com
Postat av: Pilla

Vilken tur att du kom med i det vinnande laget då ;) Kul med bilder, mer sånt! Det är ju mycket trevligt att läsa om ditt härliga liv där borta, även fast vi saknar dig här hemma :) Puss puss.

2009-11-17 @ 12:24:12
Postat av: Lina

Tack, för att det är någon som förstått det här Claes. Det handlar inte om tur, det handlar om att jag är en vinnare. Pilla, laget hade tur som fick mig kan man säga. ;) Saknar er med! Puss



Och, lycka till med brandskyddsutbildningen.. Haha :P

2009-11-17 @ 13:00:53
URL: http://linapinas.blogg.se/
Postat av: Pilla

Vilken bra beskrivning du lagt till som inledning till din fina blogg. Anton hälsar puss och kram :)

2009-11-17 @ 15:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0