Jag vill inte jobba nu...

...Det är så tråkigt. Jag behöver bli räddad! Jag vill inte ge någon mer Tevesupport för dagen. Jag vill bara hantera fakturafrågor, där kunderna har gått till Inkasso och allt är deras eget fel. Sådant är mycket roligare. Härligt jobbhumör.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är väldigt intresserad av att göra en liknande resa som ni har gjort, och av en slump lyckades jag trilla in på den här bloggen. Ni verkar ha haft en kanon resa och jag undrar bara på ett ungefär hur mycket pengar man bör räkna med att spara inför en sån här resa? Förstår om du inte vill skriva hur mycket ni har gjort av med! Men om man räknar med boende, mat, resa! =)

Tack på förhand!

2007-12-29 @ 17:29:02
Postat av: Lina

Hej! Det beror väl lite på hur du lever och vart du åker. Vi var ju borta i två månader och reste sjukt mkt, dock gjorde vi inte ens av med 30000 var inkl. shopping, plus 75000 för flyg t.o.r till Bangkok. Och då shoppade vi en hel del. Vi skulle lätt ha kunnat göra av med mindre om vi hade velat. I början så bodde vi väldigt billigt och sparade in en del då och valde de billigaste alternativen när vi skulle åka någonstans, bara buss o tåg osv men mot slutet valde vi lite dyrare alternativ eftersom vi kände oss lite tidspressade och tyckte att det var viktigare att hinna med det vi ville. Om du vill kan du ju lämna mail så kan jag ge dig mer detaljerad info och svara om det är nåt särskillt du undrar över :)

2007-12-29 @ 20:10:15
URL: http://linapinas.blogg.se
Postat av: Ika

Undrar just om inte flyget tor Bangkok kostade en nolla mindre :-). Hälsningar besserwisserstorasyster.

2008-01-03 @ 21:33:16
Postat av: Lina

Bra noterat kära besserwisserstorasyster. ;)Men en nolla gör ju så liten skillad, pengar är ju inget problem vetu. :P Fråga Mats bara! :)

2008-01-03 @ 21:57:01
URL: http://linapinas.blogg.se
Postat av: Mathilda

[email protected]
Jag ska resa direkt efter sommaren! Woho! Så ge mig gärna massa tips!

2008-01-05 @ 13:16:32
URL: http://mathildalindstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0