Koh Chang

Vi kom till Koh Chang i forrgarkvall och och har sedan dess sallskapat med dem, sa just nu delar jag och annamia boende med tva av dem. Fem av dem ar fran Nederlanderna eller Holland och en ar amerikanska, de lat oss folja med dem forsta natten pa on eftersom vi inte hade ordnat nagot innan och inte hade nagon ny guidebok sa att vi visste vart vi skulle ta vagen. Fast imorgon lamnar vi dem for att aka till Koh Wai istallet, bussen hamtar oss kl. 8 och sedan gar baten kl. 9 sa vi ska nog snart ga hem och lagga oss sa att vi ar utvilade imorgon.

Vi har det gudomligt bra i alla fall. Igar och idag har vi bara badat och njutit av ledighet, sol och varme och det forsatter vi med i nagra dagar till innan vi ska ut pa riktiga aventyr. :)

  


Kommentarer
Postat av: Elin

Hoppas ni har det super gumman!!
Men du är fasligt dålig på att uppdatera här. Vi vill ju ha koll på dig juh!!!

2007-10-28 @ 10:01:28
Postat av: Sara

Det där ser ju inte nå mysigt ut alls. Varmt, goda drinkar, kristallklart vatten...nä tack. :)

Ha ha ha.....

Nu vill vi se mer bilder. Ta och uppdatera bloggen !

2007-10-28 @ 10:02:18
Postat av: Lina

Jag vet att jag ar dalig pa att uppdatera, men det ar sa svart att blogga nar man ar pa exotiska oar dar man knappt har hort talas om internet vetni, och sedan har vi ju sa fullt upp med det dar jobbiga som Sara pratade om ... Kristallklart vatten att bada och snorkla i, ligga pa stranden med en drink i handen... Vi har det inte latt vetni! ;)

Lovar att skarpa mig i alla fall! :) Hoppas allt ar bra med er, for vi har det grymt! Kramar

2007-10-28 @ 14:35:06
URL: http://linapinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0